Ryggputer

Til ryggputene brukes en blanding av polyester fiber og skum-biter. Fibrene trekker seg godt sammen ved bruk, slik at de oppleves myke. Likevel gjør blandingen med skum bitene at den tåler mer motstand. En miks øker levetiden og gjør den mer resistent mot fukt over tid. En ytterpose sys rundt for å holde blandingen sammen.

Putene syes inn på midten, eller deles i 2 kamre, dette for å holde en jevn tykkelse som gir ekstra støtte til korsryggen.

Alt er 100% resirkulerbart. Merk at ryggputene er mer sårbare for fukt og at de ved eksponering over tid kan trekke seg noe sammen. Øk levetiden ved å oppbevare putene tørt når de ikke er i bruk. Det er også en fordel og impregnere putene.

Dine mål og ønsker

Vi lager alle slags ryggputer på dine mål og størrelser. Tenk over hvilken vinkel og vekt puten blir utsatt for når du velger tykkelse. Vi anbefaler en ryggpute per setebredde. Men vi anbefaler ikke ryggpute bredere enn 95 cm per ryggpute. Dette da fyllet over tid beveger seg mot midten, dette eskalerer med bredden. Tykkelsen på ryggputen bør ikke være mindre enn 8 cm. Dersom du ønsker en tynnere ryggpute, eventuelt bredere enn 95 cm, anbefaler vi sittepute som brukes som ryggpute. Vi har levert mange sitteputer i 4 og 6 cm tykkelse til dette formålet. Husk du kan og bestille skråvinklet ryggpute.

Se Hvordan ta mål for råd og hva du bør tenke på.