Hurtigtørkende / Quick dry puter

Hurtigtørkende puter, også kjent som Quick dry eller allværsputer, er et relativt nytt begrep. Dette er puter hvor vannet renner igjennom. Putene tørker raskt etter regnvær og er da klare for bruk. Hurtigtørkende puter blir noen ganger kalt vanntette puter til utemøbler, men det er strengt tatt feil da de ikke er vanntette, men hurtigtørkende. Bestill Hurtigtørkende puter

Hurtigtørkende sittepute

Hurtigtørkende skum
Skum fra en hurtigtørkende sittepute. Vannet renner raskt gjennom skummet, og det lille som er igjen tørker hurtig. Toppdelen av sitteputen har et tynt lag med mykt skum for god komfort.
Hurtigtørkende skum
Undersiden av en hurtigtørkende sittepute. Vannet renner raskt ut av puten gjennom nettingen.
Hurtigtørkende skum
Undersiden av en hurtigtørkende sittepute. Du kan ta av trekket for å vaske det.

Vanntette puter til utemøbler

Vi jobber med å tilby vanntette puter til utemøber, dette er puter hvor inneputen er vanntettet og trekket er godt impregnert. Vi håper å snart kunne tilby vanntettet puter på mål. Ta info@dineputer.no for mer informasjon.

Produksjon av hurtigtørkende puter

Hurtigtørkende puter er dyrere enn vanlige uteputer da de er vanskeligere å produsere og råvarene er dyrere. Trekket må ha dreneringnett og skummet/fyllet som brukes er dyrere. Vi tilbyr kun pute og trekk (komplett) for hurtigtørkende puter, dette da trekk må ha drenering og putene må være av Quick Dry foam. Kun tykkelsene 10,12 og 15 er tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at de hurtigtørkende putene kun fungerer når vannet renner videre fra møblet! Tørketiden er avhengig av nedbørsmengde, vind og temperatur. Vind hjelper på tørketiden Ta gjerne info@dineputer.no hvis du lurer på noe.

Hurtigtørkende puter ser ut som andre uteputer på oversiden og sidene. Det er kun undersiden som har nettingen.

Hurtigtørkende ryggpute

Hurtigtørkende skum
På hurtigtørkende ryggputer er vanndreneringen på undersiden.