Hurtigtørkende / Quick dry puter

Hurtigtørkende puter, også kjent som Quick dry eller allværsputer, er relativt nytt og er puter hvor vannet hurtig renner gjennom, således tørker putene raskt etter regnvær og er klare for bruk. Det blir og kalt vanntette puter til utemøbler, men det er strengt tatt feil da de ikke er vanntette, men hurtigtørkende. Bestill Hurtigtørkende puter

Hurtigtørkende sittepute

Hurtigtørkende skum
Hurtigtørkende sittepute skum, vannet renner raskt gjennom skummet, og det lille som er igjen tørker hurtig bort. Toppdelen av sitteputen har et tynt lag med mykt skum for god komfort.
Hurtigtørkende skum
Hurtigtørkende sittepute underside, vannet renner raskt ut av puten gjennom nettingen.
Hurtigtørkende skum
Hurtigtørkende sittepute underside, du kan ta av trekket for å vaske det

Hurtigtørkende puter er dyrere enn vanlige uteputer da produksjonen er vanskeligere og råvarene er dyrere. Trekket må ha dreneringnett og skummet/fyllet som brukes er dyrere. Vi tilbyr kun Pute og trekk (komplett) for hurtigtørkende puter, dette da trekk må ha drenering og putene må være av Quick Dry foam. Kun tykkelse 10,12 og 15 er tilgjengelig.

Merk for at hurtigtørkende puter skal fungerer så må vannet kunne renne videre fra møblet! Tørketiden er avhengig av nedbørmengde, vind og temperatur, vind hjelper på tørketiden. Ta gjerne info@dineputer.no hvis du lurer på noe.

Hurtigtørkende puter ser ut som andre uteputer på oversiden og sidene. Det er kun undersiden som har nettingen.

Hurtigtørkende ryggpute

Hurtigtørkende skum
På hurtigtørkende ryggputer er vann dreneringen på undersiden