Velkommen til vårt Showroom på Høvik i Bærum

Her kan du se og prøve ut forskjellige puter i alle våre stoff. Prøv forskjellige tykkelser på ulike underlag for å finne tykkelsen som gir deg komforen du vil ha. Vi gir råd og veiledning etter dine behov. Det er mulighet for å få med en vareprøve(stoffprøve) hjem.

Åpningstider: Tirsdag, onsdag, torsdag 12-16 Mulig å avtale utenom dette.
Adresse: Ramstadsletta 18, Høvik

Dine puter showroom

Om vårt showroom

detaljer farger glidelås
Vi bryr oss om detaljene slik at du slipper, legg merke til glidelåsfargen matcher stoffet (trykk bilde for detaljer).

Kom å se og kjenn på våre stoff og puter slik at du kan ta en god beslutning, vi har pute eksempler med alle 4 forskjellige stofftypene, tykkelsene og flesteparten av fargene. Vi har testputer for blant annet:

  • Sittepute og ryggpute
  • Benkpute, stolpute, sofapute og mer
  • Utepute/hagepute og innepute
  • Ulike former/mål og tykkelser
  • Med og uten piping/pyntekant

Bestilte varer kan hentes i vår showroom/butikk.

Hos oss kan du som kunde få testet og kjent på putene, fargene og stoffene vi tilbyr.

Diverse møbler du kan prøve puter på

Vi har forskjellige møbler med varierende underlag, slik som stoler og benker, med netting, rotting og fast bunn. Her kan du prøve de ulike pute tykkelsene for å finne den komforten du vil ha. Generelt gjelder at jo mer fast underlag, jo tykkere pute bør du ha. Vi bidrar og gjerne med råd og veileding i forhold til ditt behov.

Utvalg av våre benk puter

Vi har ulike benkputer du kan prøve, skreddersydd sittepute til spesial benk for privat og næring er veldig populært. Husk og at vi kan sy kun trekket hvis du har puten, og alternativt levere kun puten hvis du har trekket. Vi har og levert puter til båt, men dette er som oftest en spesial bestilling så du bør kontakte oss.

Utvalg av våre puter

Hos oss kan du i ro og fred se på de ulike stoffene og puten og prøve de ut på ulike møbler/underlag.

Tilbehør

Regntrekk og impregnering

Du kan også få et stort utvalg av regntrekk i flere størrelser som passer mange sett. Vi har og impregnering og flekkfjerner for å beskytte pute trekkene enda bedre.

Hvordan komme til oss

Dine puter sine lokaler

Vi adresse er Ramstadsletta 18, Høvik, ca 5 km. Vest for Oslo (retning Sandvika)

Bil: Vi er plassert sentralt ved Høvik ved E-18. Fra Oslo tar du avkjøringen ved Ramstadsletta Esso stasjon. Fra Drammen Asker siden, kan du ta av på Blommenholm eller Høvik.

Buss: Ta lokalbuss 160. Nærmeste stopp er Glassverkveien. Gå så under E-18 på gangveien. Ca 5 min gange fra bussholdeplassen.

Tog: Gå av på Blommhenholm stasjon. Følg så Stasjonsveien til korketrekkeren som leder til Ramsadsletta. Ca 7 min gange.