Velkommen til vårt Showroom på Blommenholm i Bærum

Her kan du se og prøve ut forskjellige puter i alle våre stoff. Prøv forskjellige tykkelser på ulike underlag for å finne tykkelsen som gir deg komforten du vil ha. Vi gir råd og veiledning etter dine behov. Det er mulighet for å få med vareprøver (stoffprøver) hjem.

Åpningstider: Vi holder stengt til mandag 10.10. Fra 10.10: Man-torsdag fra 12-16. Mulig avtale møte på kveld.
Adresse: Solvikveien 9, Blommenholm

Dine puter showroom

Om vårt showroom

Et utvalg av våre puter i vårt showroom
Vi har masse puter du kan prøve, her er et lite utvalg (trykk bilde for detaljer).
detaljer farger glidelås
Vi bryr oss om detaljene slik at du slipper, legg merke til at glidelåsfargen matcher stoffet (trykk bilde for detaljer).

Kom å se og kjenn på våre stoff og puter slik at du kan ta en god og riktig beslutning, vi har puter med alle forskjellige stofftypene, tykkelsene og fargene. Vi har puter for blant annet:

  • Sittepute og ryggpute
  • Hurtigtørkende sitte og ryggpute
  • Benkepute, stolpute, sofapute og mer
  • Utepute/hagepute og innepute
  • Ulike former/mål og tykkelser
  • Med og uten piping/pyntekant

Bestilte varer kan hentes i vår showroom/butikk.

Hos oss kan du se og kjenne på de ulike stoffene/fargene og putene i ro og fred, og prøvesitte på ulike underlag.

Vi har forskjellige møbler med varierende underlag, slik som stoler og benker, med netting, rotting og fast bunn. Her kan du prøve de ulike putetykkelsene for å finne den komforten du vil ha. Generelt gjelder at jo mer fast underlag, jo tykkere pute bør du ha. Vi bidrar gjerne med råd og veileding i forhold til ditt behov.

Hvordan komme til oss

Utsiden av Dine puter sine lokaler
Våre lokaler fra Veien.
detaljer farger glidelås
Vårt inngansparti.

Vår adresse er Solvikveien 9, Blommenholm, ca 5 km. vest for Oslo, Google kart link

Bil: Vi er plassert sentralt ved Blommenholm ved E-18. Fra Oslo tar du avkjøringen ved Ramstadsletta. Fra Drammen Asker siden, kan du ta av på Blommenholm eller Høvik.

Buss: Ta lokalbuss 160. Nærmeste stopp er Solvikveien. Gå så under E-18 på gangveien. Ca 5 min gange fra bussholdeplassen.

Tog: Gå av på Blommenholm stasjon. Følg så Stasjonsveien til korketrekkeren som leder til Ramstadsletta og videre til Solvikveien. Ca 10 min gange.

Tilbehør

Regntrekk og impregnering

Du kan også få et stort utvalg av regntrekk i flere størrelser som passer mange sett. Vi har impregnering og flekkfjerner for å beskytte pute trekkene enda bedre.

Benkputer

Utvalg av våre benk puter

Vi har ulike benkeputer du kan prøve, skreddersydde sitteputer til benker for hjem og arbeidsplass er veldig populært. Vi kan sy kun trekket hvis du har puten, og alternativt levere kun putefyll hvis du har trekket. Vi har også levert puter til båt, dette blir ofte en spesialbestilling, kontakt oss gjerne.

Annet

Ulike festanordninger for puter vi kan tilby
Vi har også eksempler på ulike feste anordninger vi kan tilby på putene.