• Design dine puter
  • Legg inn kontaktinformasjon
  • Velg levering
  • Bekreft og betal

Design dine hurtigtørkende puter og få en uforpliktende pris

Fyll ut skjemaet og trykk "Legg puten i handlevogn"(på bunnen av siden) og du vil få en pris. For å se hva puten i handlevognen koster med andre stoff, så kan du velge "Endre" i handlevognen, og velge et annet stoff.

Se vår tips/hjelp side for hjelp og råd om hva du bør tenke på.

Hurtigtørkende puter (Quick Dry), avansert teknologi som er dyrere. Pute/skum og trekk er laget slik at vannet hurtig renner gjennom, således tørker puten raskt og er klar for bruk. Tilbyes kun for Pute og trekk (komplett), dette da trekk må ha drenering og pute må være av Quick Dry foam. Les mer

Velg sittepute eller ryggpute

Velg puteform

cm
cm

Glidelås kommer på en av breddesidene.

cm
cm
cm
cm
cm
cm
NB Grunnet transport så blir puter bredere enn 2 meter brettet og kan ikke være tykkere en 10 cm!
NB Vi anbefaler ikke ryggpute bredere enn 95 cm. da formen ikke vil holde seg over tid.

cm

NB: Ryggpute med tykkelse 4 og 6 cm. gir lite motstand og holder fasongen dårligere jo bredere de er, et alternativ til så tynn ryggpute er å velge sittepute til ryggpute!

Velg farge/stoff
Trykk for større bilde og informasjon

For Hurtigtørkende puter bruker vi kun utvalgte stoff. For å se hvor mye din pute koster med ulike stoff så kan du velge "endre" i handlevogn og velge et annet stoff/farge.

Texsilk uni colors, høy kvalitet til god pris.

meget robust, falmsikkert og vannbestandig. 190 g/m2. Produsert i Spania. 100% Olifin.

Texsilk Semai, høy kvalitet og mykt.

meget robust, falmsikkert og vannbestandig, samtidig som det puster godt og er mykt. 250 g/m2. Produsert i Spania. 100% Olifin.

Texsilk Seul 3, vårt mest eksklusive og beste olifin stoff.

Et mykere og pustende Olifin med ekstra god tykkelse. Kan brukes ute og inne. Meget uv resistent. 380 g/m2. Produsert i Spania. 100% Olifin.

Sunbrella Solid and Stripes, premium utestoff/innestoff.

Klassisk vevd utestoff. Puster godt og meget vannbestandig, falmsikkert, slitesterkt og lang holdbarhet. 260 g/m2. Produsert i Frankrike.

Sunbrella Heritage. premium utestoff/innestoff 50% resirkulert.

En moderne vri på en vintage stil. Kan ha små innslag av andre farger. Puster godt og meget vannbestandig, falmsikkert, slitesterkt og lang holdbarhet. 335 g/m2. Produsert i Frankrike.

Sunbrella, Natté. Premium utestoff/innestoff med vevd mønster.

Sunbrellas Natté bringer et klassisk og sofistikert møbelstoff til uterom. Puster godt og meget vannbestandig, falmsikkert, slitesterkt og lang holdbarhet. 275 g/m2. Produsert i Frankrike.

Velg sømtype
Trykk for større bilde og informasjon

TipsDet kan være en fordel med piping for stoff med struktur, slik som 8513 og 8506 for å få en brytning i sømovergangen.