Om oss og hvordan finne vårt Showroom

Etter over 10 år i hagemøbelbransjen har vi erfart at mange av møblene som produseres har vesentlig lengre levetid enn putene. Dermed er det stort behov for å kunne skifte ut putene eller trekket. Da sparer du som kunde penger og miljøet. Vår ide er at du velger mål, tykkelse, farger og annet for å få din komfort til dine møbler.

Hvordan finne oss

Grunnet arbeid på E18 så har vi laget et kart og beskrivelse for hvordan finne oss.

Kart med veibeskrivelse til Dine Puter

E18 fra Oslo (Vestgående kjøreretning) Ta avkjøring Ramstadsletta, ta så til venstre i to kryss. Avkjøringen kan komme brått på, hvis du mister den så ta neste avkjøring (Blommenholm), følg så samme rute som E18 fra Sandvika.

E18 fra Sandvika (Østgående kjøreretning) Ta avkjøring 15 Blommenholm, følg så Sandviksveien til Extra Høvik, ta til venstre og kjør under E18, vi ligger første hus til venstre etter tunnelen. Mister du avkjøringen så kjør til neste avkjøring: 14 Bekkestua Høvik. Ta av og hold til venstre i første kryss, følg veien over E18, og kjør inn på E18 vestgående retning, følg så instrukser som E18 fra Oslo.

Om oss

Siden 2018 har vi laget og levert skreddersydde puter og trekk etter mål til private husholdninger, næringsliv og offentlig sektor. Vi har et stort utvalg av stoff og farger i sitteputer og ryggputer som du kan prøve i utemøbler og innmøbler. Vi bruker kun anerkjente stoff av høy kvalitet og har konkurransedyktige priser.

Vi har Europeisk produksjon for rask leveranse

Skreddersydde puter levert til Grace i Oslo
Skreddersydde puter levert til Grace i Oslo
Maskin som kutter stoffet
Kuttemaskinen fra en av våre fabrikker

Vi tilbyr over 100 farger i vår nettløsning i forskjellige stofftyper med ulike egenskaper og bruksområder. Vi kan og levere stoff med andre egenskaper slik som SilverTech og Nevotex Illusion. Les mer om dette på For bedrifter siden. Vi håper at dette er en tjeneste du kan ha bruk for.

Besøk vårt showroom på Blommenholm, 10 minutter utenfor Oslo, vi har demo puter i alle våre stoff og farger!

Velkommen som kunde.

Kontakt oss

Dine puter
Solvikveien 9
1365 Blommenholm
Norge

Åpningstider:
Man, ons, 12-16 Tirsdager og torsdag 12-18. Mulig å avtale tid utenom åpningstider.

Se kart

info@dineputer.no

Telefon: 458 74 379

org. nr/mva nr: 918 562 699