Mål opp dine nye puter

Du velger puter og trekk etter egne behov. Ta mål av bredde og dybde og velg mellom 4, 6, 8, 10, 12 eller 15 cm tykkelse. Ta målene fra ytterkant til ytterkant. Dette gjelder både rygg- og sittepute, men de trenger ikke å følge samme mål. Se Hvordan ta mål for råd og tips om måling. Med riktige mål på plass, så velger du ønsket stoff og antall.

Dersom du har vinkler på putene/trekkene dine, ta direkte kontakt med oss så ser vi om vi finner en løsning. Husk likevel at putene kan formes noe, dersom du for eksempel har et rundt hjørne.

Når pute bestillingen er betalt så får du en bekreftelse e-post, og ordren går til en av våre fabrikker for produksjon. Fra bestilling tar det 3-4 uker, produksjon tar 2-3 uker og frakt en 2-5 dager, kan være avvik i forbindelse med helligdager.

Bilde ryggpute
I vår moderne fabrikk kuttes putene etter dine mål, fabrikken har laget puter i over 25 år

Stoffet og putene er resirkulerbare

Vi tilbyr og hurtigtørkende puter, de kan du la ligge ute i regnvær og spyle ren. Bestill Hurtigtørkende puter

Levering

For frakt tilbyr vi at du selv henter putene på Blommenholm /Bærum, eller at vi sender putene til deg med Posten. Trekk koster fra 280 kroner og puter fra 330 pr stykk. Du har med andre ord muligheten til å fornye ditt sofasett for 2 640 kroner (4 sitteputer og 4 ryggputer). Du kan også bestille bare trekk, eller ekstra trekk av en annen farge i samme bestilling.

Pakket sittepute
Putene blir levert pakket med 100% resirkulerbar plast. Puter lengre enn 2 meter må brettes.
Pakket ryggpute
Ryggputer blir vakuumpakket for å spare plass. Det tar litt tid før de har fylt seg som de skal. Du kan ved å «kna» puten litt gjør at denne prosessen går raskere. Jo større puten er jo lengre tid tar det. NB dette gjelder kun ryggputer.