Vi bruker høykvalitets stoffer produsert i Europa

Fabrikken har produsert i over 180 år

../static/images/details_zipper_w600.jpg
Bilde ryggpute

Stoffet og putene er resirkulerbare og produsert i Europa.

Pute fabrikken har en fartstid på over 25 år

Bilde ryggpute
Foto fra vår fabrikk som lager dine puter

Hvordan måler du opp dine puter

Bilde ryggpute
Vår moderne fabrikk gjør at dine puter lages etter dine mål.

Du velger puter og trekk etter egne behov. Ta mål av bredde og dybde og velg mellom 4, 6, 8, 10, 12 eller 15 cm tykkelse. Ta målene fra ytterkant til ytterkant. Dette gjelder både rygg- og sittepute, men de trenger ikke å følge samme mål.

Dersom du har vinkler på putene/trekkene dine, ta direkte kontakt med oss så ser vi om vi finner en løsning. Husk likevel at putene kan formes noe, dersom du for eksempel har et rundt hjørne.

Design, antall og frakt

Med riktige mål på plass, så velger du ønsket stoff og antall. Produksjon tar tre uker fra bestilling og frakt en uke. For frakt tilbyr vi at du selv henter putene i på Blommenholm /Bærum, eller at vi sender putene til deg med Posten. Trekk koster fra 200 kroner og puter fra 250 pr stykk. Du har med andre ord muligheten til å fornye ditt sofasett for 2400 kroner (4 sitteputer og 4 ryggputer). Du kan også bestille bare trekk eller ekstra trekk av en annen farge i samme bestilling.

Pakket sittepute
Putene blir levert kommer til oss pakket med 100% resirkulerbar plast. Puter lengre enn 2 meter må brettes.
Pakket ryggpute
Ryggputer blir vakuumpakket for å spare plass. Det tar litt tid før de har fylt seg som de skal. Du kan ved å «kna» puten litt gjør eat denne prosessen går raskere. Jo større puten er jo lengre tid tar det. NB dette gjelder kun ryggputer.
Bestill dine puter nå