Om våre sitteputer - kvalitet med fokus på detaljer

Vi bruker skum av god kvalitet og ulike fastheter. Du velger mellom 4, 6, 8, 10, 12 og 15 cm tykkelse som standard. Vi har levert opptil 30 cm tykkelse.

Velg din optimale tykkelse for økt komfort og lengre levetid

Puten har en kjerne med kaldskum kledd med en duk av pp1 som gir et mykere topplag. Alle sitteputer blir mykere med tiden i forhold til hvor mye det brukes. Den samlede puten pakkes sammen og en ytterpose blir sydd rundt for å holde det hele sammen. Alt er 100% resirkulerbart.

Behagelige uteputer med god holdbarhet

For uteputer / hageputer tilbyr vi skum med en tetthet på 25d2. Standard i bransjen er tetthet fra 18-22 som ofte er produsert i Østen. Dette gjør at våre sitteputer holder sin fasthet og er mindre eksponert for nedsitting. Det gir en myk følelse samtidig som den er holdbar. Ønsker du en tynn utepute kan vi eventuelt tilby det fastere skummet, tetthet 35d, til utebruk

De fleste foretrekker en tykk og behagelig sittepute, basert på tilbakemeldinger fra kunder.

Faste inneputer for daglig bruk

Her bruker vi standard fyll på 35d. Det gir en fast sittepute som tåler mye bruk. Dette fyllet gir mindre etter ved belastning. Dermed er denne godt egnet i tynne puter som 6 og 8 cm. Ønsker du mykere eller enda fastere kan vi ved prosjekter tilby opp til 50d.

Dine mål og ønsker

Vi lager alle slags sitteputer og sofaputer på dine mål og størrelser, populært er f.eks benkepute 180 cm. Men vi kan lage benkepute opptil 300 cm hvis ønskelig. Se Hvordan ta mål for råd og hva du bør tenke på.

1: PP:Type kunstig bomull framstilt av polyester

2: Skumtetthet: Angir hvor mye materiale som er brukt pr. kubikk skum, høyere tetthet betyr mer materiale brukt og mindre luft

Fakta

  • Putene kan snues/vendes, de har samme stoff på alle sider.
  • Du kan velge pute og trekk, kun trekk eller kun putefyll.
  • Avtagbare trekk med glidelås.
  • Vaskbare stoff, lufttørkes, tåler ikke tørketrommel. (NB Happ innestoff må renses).
  • Testet etter bransjestandarder med gode resultater.
  • Stoffene er fabrikk impregnert. Anbefaler likevel at du impregnerer stoffet.
  • Vi kan levere sittepute opp til 300 cm lange, merk lengre puter er mer eksponert for "bølger" i stoffet over tid.