Benken med puter og skuffer under
Kjøkkenbenken har skuffer til oppbevaring under sittedelen.

Familien ønsket at kjøkkenet og sittekroken skulle være husets samlingspunkt, med en behagelig sittebenk som både er fin å se på, koselig, innbydende og komfortabel å sitte i. Ved sittekroken er det både peis og TV, så det var viktig at benken er komfortabel å sitte på over lengre tid, både med tanke på sitteputer og ryggputer. Med tre barn i familien er dette en benk som vil brukes mye hver eneste dag, og det var også veldig viktig at putene som ble valgt holder passformen og at stoffet er enkelt å rengjøre.

Benken med puter og skuffer under
4 ryggputer og 2 sittputer gjør benken komfortable og fleksibel
To som ser ut av vinduet sittende på en benk
Resultatet ble en veldig koselig og behagelig sittekrok som definitivt har blitt samlingspunktet for alle i huset», forteller Camilla.

Etter prøvesitting av puter i ulike sittehøyder og materialer, med anbefalinger og råd fra Dine Puter, bestemte Camilla seg for sitteputer med 8 cm tykkelse og ryggputer med 6 cm tykkelse. Det ble bestilt fire ryggputer i 65cm bredde, slik at disse ikke skulle bli for store i størrelsen og dermed beholde formen ved mye bruk. Da det kom til valg av stoff forteller Camilla at det var viktig med et robust stoff, som tåler daglig bruk og slitasje, der flekker enkelt kan tørkes av og ikke er så synlig i forhold til valg av farge på putene. Det var også en stor fordel med putetrekk som enkelt kan tas av og vaskes i maskin på 40 grader.

Putene er utrolig komfortable, så dette føles som å sitte i en myk sofa, selv om designet og uttrykket er strammere og renere og passer perfekt inn på kjøkkenet

På bakgrunn av disse kriteriene valgte Camilla stoffet i Texsilk Seul 3 i fargen Beige miks SL4118. Camilla forteller at hun falt for den duse, melerte beige fargen som gjorde seg veldig fint sammen resten av interiøret og matchet fargen på selve sittebenken og kjøkkenfrontene. For å gjøre designet på putene litt mer spennende, la hun til piping i en kontrastfarge. Pipingen er laget i samme stoff som selve putene, men i fargen Gråsort miks SL-4125. Dette elementet knyttet også designet på putene sammen resten av den beige kjøkkeninnredningen som har gjennomgående sorte detaljer på knotter og beslag.

Dette ble akkurat slik vi ønsket oss, og etter flere måneders bruk og mye søling har jeg erfart at putene både har beholdt passformen og er veldig enkle å vedlikeholde.

Vi lager puter på mål til all bruk, start å designe dine puter nå og få en uforpliktende pris!

Design inneputer Design uteputer

5.0 5 stjerner hos Google og enestående hos Trustpilot etter mer enn 15 000 puter på mål levert

Om putene

  • Putene kan snues/vendes, de har samme stoff på alle sider.
  • Avtagbare trekk med glidelås.
  • Vaskbare stoff, lufttørkes, tåler ikke tørketrommel. (NB Happ innestoff må renses).
  • Testet etter bransjestandarder med gode resultater.
  • Stoffene er fabrikk impregnert. Anbefaler likevel at du impregnerer stoffet.

Nettbestilling

  • Du kan velge pute og trekk, kun trekk eller kun putefyll
  • Velg blant over 100 farger i 11 stoff
  • 5 ulike puteformer, ta kontakt for andre former
  • Vi kan levere puter opp til 300 cm, merk lengre puter er mer eksponert for "bølger" i stoffet over tid.