Design dine puter eller trekk fra 250,-

Fra 250 pr. pute og trekk, fra 200 kun trekk, levering fra 23 dager

Design dine puter etter dine ønsker og mål og få en pris umiddelbart!

Velg først inne eller utepute, deretter rygg- eller sittepute. Legg inn ønskede mål og velg om du ønsker pute, kun putetrekk eller kun putefyll, velg så et stoff blant våre 18 farger av 3 ulike type stoff, hver med sine unike egenskaper og bruksområder. Legg inn antall puter så gir vi deg et uforpliktene pristilbud på dine nye puter og/eller trekk. Ønsker du andre pute fasonger? Gå da direkte til våre bestillingsider for (uteputer eller inneputer).

cm

NB Grunnet transport så blir puter bredere enn 2 meter brettet og kan ikke være tykkere en 10 cm!

cm

Velg tykkelse

Velg utestoff, vi tilbyr 3 utestoff typer

Ønsker du Innepute så velg Innepute høyere opp

Texsilk, 100 % oilfin, et robust og fast stoff som er meget falmesikkert

Dralon, 100 % akryl, et mykere og mer pustende stoff men og falmesikkert

Sunbrella, 100 % akryl, et robust, mykt, pustende stoff som er det mest falmsikre vi kan tilby. Merk og det dyreste stoffet

Velg innestoff

Ønsker du utestoff så velg Utepute høyere opp

Happ, 100% olefin type stoff av en tykkere og mykere kvalitet enn det vi tilbyr for utendørs bruk.

Velg med eller uten pyntekant/piping

Tips Det kan være en fordel med pyntekant for stoff med struktur slik som 8513 og 8506 fordi du da får en brytning i sømovergangen.

Covnaviruset: Produksjonen hos oss går som normalt, men vi har begrenset åpningstid i showroomet.

Besøk vårt showroom i Høvik, 10 minutter utenfor Oslo, for å se og kjenne på putene, vi har inne og uteputer med alle 18 farger.

Tusen takk for en kjempefin pute!!! Jeg er sååå fornøyd!!! Den passet perfekt! Veldig glad for at jeg kom over nettsiden din da jeg lette etter en benkepute. Super kvalitet, super pris og super service!

Eldrid N. fra Røa, Oslo (bestilte 1 stor sitepute til benk med stoff Gråpus)

Dine puter har siden starten av 2018 laget og levert mer enn 2 000 puter og trekk til mer enn 350 Norske kunder med individuelle behov, våre kvalitets puter brukes til benker, stoler, sofaer med mer, ute og inne for private og næringsliv. Vi utvikler kontinuerlig vårt tilbud, og nytt av året er inneputer, mulighet for flere puteformer og mulighet til å kun bestille putefyll på mål. Utifra vår erfaring så er pågangen veldig stor fra og med april til og med juli, så for å være sikker på å få putene tidlig i årets sesong så anbefaler vi og bestille før april.

Ville bare takke for kjempefine puter. Veldig fornøyd.

Lise W. fra Vinstra (bestilte 4 uteputer med stoff Gråpus)

Hvordan bestille dine skreddersydde puter

Vi syr dine nye puter, eller kun putetrekk eller kun putefyll, etter dine behov. Ta mål fra ytterkant til ytterkant av bredde og dybde, velg mellom 4, 6, 8, 10, 12 eller 15 cm tykkelse, velg så ønsket stoff og antall puter. Du får umiddelbart en pris. For betaling bruker vi Nets sin sikre krypterte betaling via. Debet/Kredittkort

Ta meg til bestilling for inneputer eller uteputer.

Per i dag er det mulig å tilby digital bestilling for rektangulære og puter med vinkel på en side, men vi vil i løpet av våren tilby flere puteformer. Dersom du har andre vinkler på putene/trekkene så ta direkte kontakt med oss så ser vi om vi finner en løsning. Husk at putene kan formes noe, dersom du for eksempel har et rundt hjørne.

Hvor lang tid tar det

Fra bestilling tar produksjon ca. 3 uker, frakt tar 2-7 virkedager. Putene/trekkene hentes i vår butikk i Høvik rett utenfor Oslo . Vi kan eventuelt videresende i Norge mot tillegg i prisen Les mer om putene og stoffene du kan velge

Hvorfor dineputer.no?

Sy dine puter på dine mål! Vi tilbyr en rimelig og miljøvennlig måte for deg å fornye dine møbler, det seg være stoler, sofaer, benker, hagemøbler, utemøbler og andre putebehov, vi skreddersyr sitteputer og ryggputer på mål. Vi har for tiden 12 stoff for uteputer og 6 for inneputee, utestoffet kan selvfølgelig brukes inne selv om stoffer er laget for å brukes ute, men vi anbefaler innestoff for inneputer. Ønsker du å se eksempler på putene og stoffene våre kan du besøke våre butikk i Høvik (Bærum).

Med skreddersydde puter fra kvalitetsleverandører, kan du være trygg på en god handel.

Tenk miljø, forny dine møbler i dag!

Stoffene du kan velge