Design dine nye puter eller trekk fra 250,-

fra 250 pr. pute og trekk, fra 200 kun trekk, levering fra 25 dager

Design dine skreddersydde puter online og få en uforpliktende pris med en gang!

Vi syr sitteputer og ryggputer på dine mål og former etter dine behov i topp kvalitet. Populært nå er puter til utemøbler, det seg være fornye puter til hagemøbler, eller gjøre uteplassen mer behagelige med puter som passer akkurat inn. Se vår tips side for hjelp og tips til hvordan designe og ta mål.

Vi har 5 stjerner hos Google og enestående (4 stjerner) hos Trustpilot

Du kan velge blant 22 farger av 4 ulike kvalitet stofftyper fra kjente kvalitetesprodusenter med unike egenskaper og bruksområder. Stofftypene vi tilbyr er Sunbrella, Texsilk, Cerdalon og Happ. Vi tilby puter og stoff til både inne og utebruk.

Start din bestilling nå ved å velge innepute eller utepute, for flere former gå direkte til våre bestillingsider for inneputer eller uteputer. Dersom du har andre vinkler på putene/trekkene så ta direkte kontakt med oss så ser vi om vi finner en løsning.

cm

NB Grunnet transport så blir puter bredere enn 2 meter brettet og kan ikke være tykkere en 10 cm!

cm

Velg tykkelse

MERK: Ryggputer med tykkelse 4 og 6 cm. gir lite motstand og holder fasongen dårligere jo bredere de er, et alternativ hvis så tynn ryggpute er å velge sittepute til ryggpute!

Velg utestoff, vi tilbyr 3 utestoff typer

Ønsker du Innepute så velg Innepute høyere opp

Texsilk, topp kvalitet, meget robust, falmsikkert og vannbestandig. 190 g pr. m2. Produsert i Spania. 100% olifin.

Dralon, topp kvalitet, et mykere og mer pustende alternativ. Falmesikkert, litt mindre vannbestandig. Er behandlet med Dralon. 185g pr. m2. Produsert i Spania. 100% akryl.

Sunbrella, premium utestoff/innestoff. Vår beste og mest holdbare stoff. Puster godt og meget vannbestanding, falmsikert, slitesterkt og lengst holdbarhet. 260g pr. m2. Produsert i Frankrike.

Velg innestoff

Ønsker du utestoff så velg Utepute høyere opp

Happ, et tykt og mykere stoff en det vi tilbyr for utendørs bruk, 321 g pr. m2 100 % Olefin

Sunbrella, premium utestoff/innestoff. Vår beste og mest holdbare stoff. Puster godt og meget vannbestanding, falmsikert, slitesterkt og lengst holdbarhet. 260g pr m2. Produsert i Frankrike.

Velg med eller uten pyntekant/piping

Tips Det kan være en fordel med pyntekant for stoff med struktur slik som 8513 og 8506 fordi du da får en brytning i sømovergangen.

Pga. ferie blir nå første levering i september og utover.

Tusen takk for en kjempefin pute!!! Jeg er sååå fornøyd!!! Den passet perfekt! Veldig glad for at jeg kom over nettsiden din da jeg lette etter en benkepute. Super kvalitet, super pris og super service!

Eldrid N. fra Røa, Oslo (bestilte 1 stor sitepute til benk med stoff Gråpus)

Foto konkuranse, vinn gavekort på 6 000

Vinn gavekort på opptil 6 000,- ved å delta i vår foto konkuranse, bildene må være av puter fra dine puter i ulike løsninger. Les mer her

Hvorfor dineputer.no?

Det er slett ikke nødvendig å bytte møbler selv om du er lei av dem. Hos oss kan du få tilpasset puter som nettopp passer din stil og møbler. Vi ser helt tydelig at spesialinnredning er i vinden.

Vi tilbyr en rimelig og miljøvennlig måte for deg å fornye dine møbler, det seg være puter til hagemøbler/utemøbler, stol, sofa, benk og andre putebehov.

Ønsker du å se eksempler på putene og stoffene våre kan du besøke vårt showroom i Høvik (Bærum).

Vær trygg på en god handel med skreddersydde puter fra kvalitetsleverandører.

Bli inspirert av noen eksempler fra våre kunder

Dine puter har laget og levert mer 7 000 puter og trekk til mer enn 1 200 Norske kunder med individuelle behov.

Hvordan bestille dine skreddersydde puter

Ta mål fra ytterkant til ytterkant av bredde og høyde/dybde, gjør så dine valg i vår online løsning for å få putene som passer deg. Når du har lagt inn din putebestilling betaler du online via Nets sin sikre krypterte betalingsløsning Debet/Kredittkort

  • Velg om du ønsker innepute eller utepute
  • Velg Pute og trekk, eller kun putetrekk, eller kun putefyll
  • Velg putefasong/puteform
  • Velg rygg eller sittepute
  • Legg inn dine pute mål som vi syr etter og hvor mange puter du ønsker
  • Velg blant 21 farger av fire ulike stofftyper fra kjente kvalitets produsenter
  • Velg blant 6 ulike tykkelser (4, 6, 8, 10, 12 eller 15 cm) slik at du får den komfor du ønsker
  • Velg pyntekant eller ikke
  • Vi gir en pris umiddelbart

Se vår tips side for mer

Populært er benkpute, med våre puter kan du gjøre en hard ubehagelig overflate til et mykt og behagelig møbel. Du kan velge puter opptil 3 meter brede for å få det slik du vil. Vi kan og sy trekk til utemøbler og innemøbler hvis du er fornøyd med putene dine i dag og bare ønsker en fornying.

Ta meg til bestilling for inneputer eller uteputer.

Per i dag er det mulig å tilby digital bestilling for rektangulære puter, puter med vinkel på en side og puter med vinkel på begge sider, men vi vil i løpet av året tilby flere puteformer. Dersom du har andre vinkler på putene/trekkene så ta direkte kontakt med oss så ser vi om vi finner en løsning. Husk at putene kan formes noe, dersom du for eksempel har et rundt hjørne.

Les mer om putene og stoffene du kan velge

Ville bare takke for kjempefine puter. Veldig fornøyd.

Lise W. fra Vinstra (bestilte 4 uteputer med stoff Gråpus)

Hvor lang tid tar det

Fra bestilling tar produksjon ca. 3 uker (MB: kan være noe lenger om våren når mange bestiller), frakt tar 2-7 virkedager. Du kan velge og hente putene/trekkene i vårt Showroom i Høvik rett utenfor Oslo . Eller vi kan eventuelt videresende med Posten i Norge, dette velger du når du har lagt inn din pute bestilling. Når du har betalt så får du en detaljert ordrebekreftelse på e-post, og et sporingsnummer du kan bruke for å se status på din ordre i vår nettløsning.

Om oss

Dine puter har siden starten av 2018 laget og levert mer enn 6 000 puter og trekk til mer enn 1 000 Norske kunder med individuelle behov, våre kvalitets puter brukes til benker, stoler, sofaer med mer, ute og inne for private og næringsliv. Vi utvikler kontinuerlig vårt tilbud, og nytt av året er inneputer, mulighet for flere puteformer/putefasong og mulighet til å kun bestille putefyll på mål. Utifra vår erfaring så er pågangen veldig stor fra og med april til og med juli, så for å være sikker på å få putene tidlig i årets sesong så anbefaler vi og bestille før april.

Tenk miljø, forny dine møbler i dag!

Våre innestoff

Vi har 2 ulike innestoff med opptil 8 farger i hver.

Våre utestoff

Vi har 3 ulike utestoff med opptil 8 ulike farger i hver.